System konceptet betaler sig!!

Konceptet bag ETICS

I mere end 50 år har pudssystemer til udvendig facadeisolering været anvendt i Centraleuropa. Systemerne har været en uvurderlig hjælp når det drejer sig om at reducere bygningers energiforbrug. I de seneste år også bygninger hvor vi taler om ”nulenergi”, ”passivhuse” eller ”plus energi huse”.

Vi ved ud fra praktiske erfaringer, at det helt ultimative krav til disse ETICS-systemers succes er, at de baseres på følgende fire søjler:

  1. Kvalitet i planlægningen
  2. Kvaliteten i den samlede produktpakke
  3. Kvaliteten af det udførte arbejde
  4. Uvurderlig betydning af System Konceptet

For at markedsføre betydningen af disse fire parametre, og deres fordele for slutbrugere og investorer, har den europæiske ETICS brancheforening – EAE – fremstillet denne folder om fordelene ved ”System Konceptet”.

Det er vor målsætning i ETICS-DK at vi får alle der er ansvarlige for det færdige arbejde – hvad enten det er de projekterende, de udførende eller det er investorerne/udviklerne – til at forstå betydningen af disse fire kvalitets parametre.

Vi har i ETCS-DK det mål, at samle de ”Systemudbydere” som forstår, at respekten for systemtankegangen er den kritiske parameter for kvaliteten, sikkerheden og langtidsholdbarheden af ETICS systemer.

Læs mere om system konceptet

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.